Topic: Microsoft-Navision Standard op markt
Printed from: dVision Internet - http://www.dvision.nl/forum/topic.asp?TOPIC_ID=202
Printed on: 09 June 2023 Topic author: EB
Posted on: 30 October 2003 13:06:40
Message:

November 2003

Microsoft Business Solutions brengt Microsoft-Navision Standard op markt

Vereenvoudiging bedrijfsprocessen nu ook weggelegd voor het kleinbedrijf

Microsoft Business Solutions-Navision is nu ook in Nederland leverbaar in een speciale editie bedoeld voor kleine bedrijven met 1 tot 10 gebruikers. Microsoft-Navision Standard is ontwikkeld om ook deze bedrijven te kunnen voorzien van de nieuwste service en technologie om werknemers, klanten en leveranciers met elkaar te verbinden en interne bedrijfsprocessen makkelijker te laten verlopen.

Microsoft-Navision Standard is een subset van Microsoft-Navision Professional. Net als Microsoft-Navision Professional is de Microsoft-Navision Standard-editie eenvoudig te implementeren en te gebruiken. De editie richt zich op de kernactiviteiten van een organisatie zoals boekhouding, facturering, in- en verkoop, financieel beheer, rapporteren, vaste activa, magazijnbeheer en fabricage en salarisverwerking. De toeleveringsketen van een bedrijf staat centraal en dus bevat de editie onderdelen die betrekking hebben op inkoop- en verkooporders, inslag & pick op het gebied van magazijnbeheer en productie. Bovendien is voor dienstverlenende bedrijven veel functionaliteit voor projecten beschikbaar. Alle onderdelen zijn met elkaar verbonden en onderling te gebruiken.

Over het algemeen stellen kleinere bedrijven minder eisen aan hun software en is de belangrijkste eis dat programma's eenvoudig te gebruiken zijn. Om hieraan te voldoen is de Microsoft-Navision Standard editie minder uitgebreid en geschikt voor een beperkt aantal gebruikers. De editie bevat een aantal databaseopties waardoor de gebruiker toegang krijgt tot technologie en diensten waarmee de bedrijfsvoering efficiŽnter en doelmatiger wordt. Ook de concurrerende prijs van de editie draagt hiertoe bij.

De introductie van de Microsoft-Navision Standard editie is een belangrijke stap in het realiseren van de doelstelling van Microsoft Business Solutions, namelijk het beschikbaar maken van hoogwaardige, geÔntegreerde en gestroomlijnde technologie voor een zo breed mogelijk publiek. Microsoft Business Solutions concentreert zich nu, samen met het wereldwijde partnernetwerk, op deze markt om bedrijven te helpen de productiviteit van hun medewerkers te verhogen, dubbel werk te voorkomen en de winstgevendheid te stimuleren.

De Microsoft-Navision Standard editie is per direct beschikbaar en wordt geleverd door Microsoft Business Solutions Partners. De editie is leverbaar vanaf EUR 3000,00.

Microsoft Business Solutions
Microsoft Business Solutions, een divisie van Microsoft, biedt een reeks geÔntegreerde end-to-end businessapplicaties en -diensten. Deze oplossingen zijn speciaal ontwikkeld om kleine, middelgrote en grote bedrijven te verbinden met klanten, medewerkers, partners en leveranciers. De applicaties van Microsoft Business Solutions optimaliseren zakelijke processen voor financiŽn, analyse, human resources management, e-commerce, productie en retail management. De oplossingen bieden complete inzichten die de basis leggen voor zakelijk succes. Voor meer informatie: www.microsoft.com/businesssolutions/

Microsoft (NASDAQ: MSFT) is opgericht in 1975 en is marktleider op het gebied van software, diensten en Internet-technologie voor privť- en zakelijk computergebruik. Het bedrijf levert een brede reeks aan diensten en producten - waaronder softwareoplossingen voor snel en flexibel zakendoen. Deze zijn ontwikkeld om mensen en organisaties nu en in de toekomst meer mogelijkheden te bieden voor toegang tot de informatie die zij nodig hebben, ongeacht op welke plaats, op welk moment en met welk apparaat.


© dVision

Close Window