Topic: Cees Poortman verlaat microsoft
Printed from: dVision Internet - http://www.dvision.nl/forum/topic.asp?TOPIC_ID=207
Printed on: 20 March 2023 Topic author: VS
Posted on: 05 November 2003 12:01:07
Message:

Posted November 2003

Cees Poortman, directeur Microsoft Business Solutions, verlaat Microsoft

Cees Poortman heeft te kennen gegeven dat hij Microsoft zal verlaten. Poortman was sinds 1997 in dienst bij Navision en sinds 1998 eindverantwoordelijk voor Navision in Nederland. Na de overname van Navision door Microsoft in juli 2002 was Poortman als Director van Microsoft Business Solutions mede verantwoordelijk voor de integratie van Navision in Microsoft.

Poortman: "De overname van Navision door Microsoft is een wezenlijke versterking geweest van de positie van de voormalige Navision-producten. Als integraal onderdeel van Microsoft zijn de eindgebruikers en de business partners verzekerd van de ondersteuning van een van de sterkste softwarebedrijven ter wereld. Nu de integratie van Navision met Microsoft Business Solutions is voltooid, is het tijd dat nieuw management invulling gaat geven aan deze volgende fase. Voor mij is het een goed moment om een nieuwe uitdaging te zoeken."

Michel van der Bel, Algemeen directeur Microsoft Nederland: "Onder leiding van Cees Poortman is Navision in Nederland gegroeid van onbekende partij tot marktleider in het middensegment. Wij respecteren het dat Poortman heeft besloten Microsoft te verlaten, maar we begrijpen dat hij na zes jaar op zoek wil naar een nieuwe uitdaging."
Het is nog niet bekend wat Poortman na zijn vertrek gaat doen.


© dVision

Close Window