Topic: Tijdelijke prijsverlaging licentie Navision
Printed from: dVision Internet - http://www.dvision.nl/forum/topic.asp?TOPIC_ID=251
Printed on: 21 March 2023 Topic author: VS
Posted on: 09 February 2004 10:44:25
Message:

Februari 2004

Tijdelijke prijsverlaging licentie Navision

Het is ons een groot genoegen om de beschikbaarheid van Navision User Based Pricing aan te kondigen! Hiermee is het voor klanten mogelijk om een ruim pakket aan vaste functionaliteit voor een vast bedrag per gebruiker te bestellen, terwijl bovendien alle andere modules open staan om besteld te worden.

Hiermee is Navision extra aantrekkelijk gemaakt voor bedrijven tot circa 10 gebruikers. Ook meerdere gebruikers zijn mogelijk (er is geen maximum). Echter, de prijsstelling van de normale Professional prijslijst zal bij een hoger aantal gebruikers veelal gunstiger zijn. Tevens is het voor bedrijven die hierboven zitten, voordeliger om in de toekomst het aantal gebruikers uit te breiden omdat de prijs van gebruikers in de Professional versie lager is.

User Based Pricing wordt geintroduceerd terwijl ook Navision Standard en Navision Professional normale prijslijst gevoerd blijven worden. De voordelen van Navision User Based Pricing zijn de eenvoud voor de klant, de aantrekkelijke prijs, en de vrijheid om uit te breiden naar behoefte. User Based Pricing wordt geintroduceerd als een project met de looptijd van een jaar.

Overview
Navision User Based Pricing is een nieuwe prijsstelling, gebaseerd op gebruikers, zonder een maximum aantal gebruikers. Het is slechts nodig om gebruikers aan te schaffen, waarbij een vaste set applicatie functionaliteit inclusief is, zonder additionele kosten. De prijs per gebruiker is 1.950 (ook voor de eerste), tot 28 december 2004. Dit aanbod is alleen geldig voor nieuwe klanten.

Navision User Based Pricing is beschikbaar tot 28 december 2004. Klanten die Navision User Based Pricing tot deze datum hebben gekocht, kunnen daarna ook doorgaan met bijbestellen van gebruikers en aanvullende functionaliteit, waarbij het zou kunnen zijn, dat Navision User Based Pricing na deze datum eventueel niet meer beschikbaar is voor nieuwe klanten.

Navision User Based Pricing wordt gevoerd in een beperkt aantal landen waaronder Nederland, Belgie en Duitsland. Aanvullende modules op de vaste set applicatie functionaliteit kunnen naar behoefte gekocht worden volgens de normale Navision Professional Prijslijst.

© dVision

Close Window