Topic: WMS Detail
Printed from: dVision Internet - http://www.dvision.nl/forum/topic.asp?TOPIC_ID=321
Printed on: 29 March 2023 Topic author: VS
Posted on: 01 March 2004 14:02:19
Message:

Warehouse Management

Warehouse Management Systems

Een geavanceerde module, die u de mogelijkheid geeft om artikelen op opslaglocatie niveau te beheren. U kunt artikelen ontvangen en opslaan in opslaglocaties en ook orderverzamelen/ picken uit opslaglocaties. Daarnaast is het mogelijk om artikelen te verplaatsen tussen opslaglocaties; handmatig of gebaseerd op verplaatsing adviezen voor het optimaliseren van magazijnruimte en het pick proces. Het picken en opslaan kan uitgevoerd worden voor verkoop orders, inkoop orders, transfers (tussen vestigingen), retour orders en productie orders. Service orders worden niet ondersteund.
De submodules Opslag, Magazijn Ontvangst, Pick en Magazijn Verzending zijn nodig om deze module effectief te gebruiken. Bij aanschaf van deze module is de module Opslaglocaties gratis.

Vereisten: Basis Voorraad

Intern Opslaan en Picken

Deze submodule maakt het mogelijk om opslag en pick orders voor interne redenen aan te maken, zonder een bron document te gebruiken (zoals een inkoop of verkooporder). U kunt bijvoorbeeld artikelen picken voor een test. Deze submodule is ook van toepassing voor het organiseren van opslag in het magazijn van geproduceerde artikelen. Magazijn instructie documenten worden aangemaakt, zonder dat daar brondocumenten voor gebruikt worden.

Vereisten: Basis Voorraad

Automated Data Capture System ADCS.

Met ADCS kunt u automatisch gegevens verzamelen. Het is hierdoor mogelijk om informatie in Navision accuraat te houden, zelfs in een hectische omgeving. ADCS maakt gebruik van de Navision Application Server en ondersteunt een aantal basis processen van de submodule WMS. Met ADCS kunt u uw magazijnprocessen automatiseren.

Vereisten: Warehouse Management Systems

Opslaglocaties Setup

Deze submodule gebruikt u om eenvoudig opslaglocaties op te zetten en te onderhouden. Dit wordt gedaan door het definieren van de inrichting van het magazijn. Tevens gebruikt u deze submodule om eenvoudig de planning parameters op te zetten en te onderhouden. Dit wordt uitgevoerd door het definiŽren van beperkingen en de karakteristieken van iedere opslaglocatie.

Vereisten: Opslaglocaties


© dVision

Close Window