Topic: Projecten Detail
Printed from: dVision Internet - http://www.dvision.nl/forum/topic.asp?TOPIC_ID=322
Printed on: 20 March 2023 Topic author: VS
Posted on: 01 March 2004 14:04:36
Message:

Projecten

Basis Projecten

De module Basis Projecten is bestemd voor het bijhouden van het verbruik en kosten op projecten en voor het bijhouden van gegevens voor verkoopfacturering. In de module Projecten kunt het verbruik van artikelen, het gebruik van resources en kosten op grootboekrekeningen boeken. Projecten kunnen aan specifieke klanten worden gekoppeld, en alle projecten kunnen zowel in delen als in het geheel worden gefactureerd. De submodule Verkoopfacturen vormt hiervoor de basis.

Vereisten: Basis Financieel

Budgetten/Voorcalculatie

Met deze submodule kunt u budgetten (en voorcalculaties) opstellen voor uw projecten. U kunt een budget opstellen voor een compleet project. Dit kan voor elke gewenste periode. Wanneer u beschikt over de submodule Hoofd-/deel-/ subactiviteiten kunt u ook budgetten samenstellen voor een gedeelte van een project. U kunt (deel-) budgetten van het ene project naar het andere kopiŽren.

Vereisten: Basis Projecten

Hoofd-/deel-/subactiviteiten

Aan de hand van de functies in deze submodule kunt u uw projectboekingen van 3 extra dimensies voorzien. Hiermee kunt u nog nauwkeuriger budgetteren en de werkelijke cijfers nog gedetailleerder specificeren en kenmerken.

Vereisten: Basis Projecten


© dVision

Close Window