Topic: Financieel
Printed from: dVision Internet - http://www.dvision.nl/forum/topic.asp?TOPIC_ID=332
Printed on: 29 March 2023 Topic author: VS
Posted on: 01 March 2004 16:56:48
Message:

Navision - Financieel Management

Om verder te komen en voorop te blijven, hebt u en bedrijfsoplossing nodig die u inzicht geeft in uw bedrijfsactiviteiten en snel anticipeert op de voor uw organisatie relevante trends. Het laatste wat u nodig heeft is een software oplossing die niet voldoet aan uw verwachtingen of u zelfs tegenwerkt.

Directe Toegang tot Financiële Informatie

Navision stelt u in staat direct toegang te krijgen tot de financiële informatie die u nodig heeft voor het herkennen van trends, verhogen van inzicht en biedt u de mogelijkheid hierop snel te anticiperen. Alle markt- en klanteninformatie is volledig geïntegreerd met de bedrijfs- en financiële informatie. Hierdoor ontstaat er een compleet beeld van uw organisatie opdat u kunt vatstellen en analyseren waar er (nieuwe) (omzet) mogelijkheden liggen.

Verander Data in Actie

Analyseer uw bedrijfsinformatie op een geraffineerde manier om uw organisatie te begrijpen en aan te sturen. Door gebruik te maken van dimensies bent u in staat de performance van uw organisatie te volgen voor de voor u relevante scope van (bedrijfs-) activiteiten.
Met Navision kunt u:

• Antwoord krijgen op vragen betreffende uw bedrijfsvoering
• Verander de relevante dimensies afgestemd op de (veranderende) organisatie
• Analyse en besluitvorming gebaseerd op informatie die u kunt vertrouwen

Één Oplossing afgestemd op uw Behoeften

Uw Navision oplossing is afgestemd op uw specifieke financiële (management) behoeften en dynamische (bedrijfs) omgeving. Wanneer door bijvoorbeeld een verandering binnen uw bedrijfsvoering noodzakelijk is, is Navision gemakkelijk aanpasbaar op de nieuwe bedrijfsbehoeften zodat u competitief bent en blijft.Navision - Financieel Management in Detail
Wilt u meer weten over de module voor Financieel Management?

• Basis Financieel
• Bank
• Applicatie algemeen
• Vaste Activa


© dVision

Close Window