Topic: Productie
Printed from: dVision Internet - http://www.dvision.nl/forum/topic.asp?TOPIC_ID=334
Printed on: 11 June 2023 Topic author: VS
Posted on: 01 March 2004 17:28:22
Message:

Navision – Productie

Zet veranderende behoeften van klanten om in nieuwe omzetmogelijkheden
Om vandaag de dag concurrerend te blijven, moet u in staat om te anticiperen in een snel veranderende markt. Om klanten tevreden te houden moet u dus in staat zijn om snel te reageren op de veranderde (klant) wensen. Navision helpt u om op een gemakkelijke manier te voldoen aan deze wensen.

Navision productie biedt de flexibiliteit die u nodig heeft om uw voordeel te doen uit nieuwe winstmogelijkheden.

Het stelt u in staat om:
• Uw bedrijfspresentatie te verbeteren, van de productievloer tot aan het eindresultaat.
• Een betere klantservice aan te bieden.
• Te profiteren van nieuwe winstmogelijkheden.

Wijzig bedrijfsprocessen met gemak
Met Navision productie is het mogelijk om direct de productiemethoden en processen aan te passen, om tegemoet te komen aan veranderende werklast en de wensen van de klant. Verander de onderdelen en/of werkwijze in een oogwenk, zelfs voor vrij gegeven productieorders

Door het inzichtelijk maken van de operationele processen door Navision bent u in staat snel die processen aan te wijzen die aangepast kunnen worden om deze zo meer efficiënt en rendabel te maken. Nieuwe processen ontwerpen is net zo gemakkelijk.

Bied een goede service met de juiste informatie
Een concurrentievoordeel wordt behaald doordat u in staat bent om snel te reageren op de klant. Navision productie biedt inzicht in alle aspecten van uw productieproces en vergemakkelijkt het reageren op noodsituaties omdat deze gemakkelijk te herkennen, te volgen en te verhelpen zijn.
Doordat klanten weten dat u snel op iedere vraag met betrekking tot bijvoorbeeld een productieorder het antwoord heeft, zullen ze graag gebruik blijven maken van uw diensten en producten.

Navision productie helpt uw bedrijf efficiënter te laten werken, zodat u de bedrijfsprestaties verbetert van de werkvloer tot aan het eindresultaat.
Navision – Productie in Detail
Wilt u meer weten over de module Productie?

• Basis Productie
• Versiebeheer
• Supply Planning
• Capaciteitsplanning


© dVision

Close Window