Topic: Handel
Printed from: dVision Internet - http://www.dvision.nl/forum/topic.asp?TOPIC_ID=335
Printed on: 20 March 2023 Topic author: VS
Posted on: 01 March 2004 17:33:08
Message:

Navision - Handel

Zorg ervoor dat klanten terug blijven komen
Navision maakt het makkelijker om de loyaliteit van klanten te winnen. U houdt zich aan de ordertoezeggingen die u aan uw klanten doet en voert deze nauwkeurig uit om ervoor te zorgen dat u heeft voldaan aan de wensen van de klant nadat een artikel verzonden is. Uitstekende integratie van de werkplaats tot aan de backoffice voorziet u van actuele gegevens die u nodig heeft om te zien welke processen veranderd kunnen worden om efficiënter en winstgevender te werken. U geeft u klanten wat zij willen en wanneer zij dit willen.

De klant wil duidelijkheid – direct
Er belt en belangrijke klant. Hij wil weten wat de stand van zaken is met betrekking tot zijn vorige order en wil op het laatste moment nog wijzigingen aanbrengen. Meervoudige planningopties helpen u om op het laatste moment veranderingen te verwerken. En met het traceringsysteem kunt u controleren of het volgens de planning verloopt en of het reeds is verzonden. Als een klant een artikel wil bestellen dat niet op voorraad is, kunt u op een gemakkelijke manier zien of in uw andere magazijnen beschikbaar is en precies vertellen wanneer hij de zending kan verwachten. U kunt altijd betrouwbare gegevens over leveringdata beloven op basis van beschikbaarheid van het artikel of de productiecapaciteit.

Benut kansen
Alle bedrijven werken tegenwoordig op een markt die gekenmerkt wordt door verandering. Navision helpt u om kansen op de markt te benutten door middel van haar beheersbare flexibiliteit: het vermogen om veranderingen te beheersen. Ieder aspect van de oplossing – het vermogen om snel uw processen opnieuw in te richten tot eenvoudige bruikbaarheid – helpt u om snel te reageren op een markt die volop in beweging is.
Navision Handel in Detail
Wilt u meer weten over de modules in- en verkoop?

• Basis inkoop
• Basis verkoop© dVision

Close Window