Topic: E-Business
Printed from: dVision Internet - http://www.dvision.nl/forum/topic.asp?TOPIC_ID=339
Printed on: 29 March 2023 Topic author: VS
Posted on: 01 March 2004 17:49:50
Message:

Navision – E- Business

E- Business heeft de verwachtingen die klanten hebben naar een ander niveau getild, de concurrentie verstevigt en de snelheid van zaken doen verhoogd. Maar wanneer een organisatie erop voorbereid is, kan dit allemaal in uw voordeel werken.

Is E– Business iets voor uw organisatie?
Als u nog geen E- Business strategie hebt, zult u die wellicht in de nabije toekomst moeten opstellen. Hierbij zult u rekening moeten gaan houden met de mogelijke voordelen van een E– Business oplossing voor uw organisatie. Een keus zal gemaakt moeten worden met betrekking tot van welke mogelijkheden u wilt gebruiken en zal een gedegen analyse de basis moeten zijn over hoe u deze wilt gebruiken en in welke mate zij uw bedrijfsvoering veranderen.

Mogelijkheden voor groei
Er zijn grofweg twee basis type E– Business oplossingen die u kunnen helpen verder te groeien. Gateways automatiseren transacties doordat het mogelijk wordt tussen twee (losstaande) bedrijfssystemen te communiceren zonder menselijk inbreng. Portals maken gebruik van het internet om klanten, partners en andere bevoegden toegang te verstrekken tot (delen) van het bedrijfssysteem.

e-Commerce en Navision
E– Business oplossingen voor Navision maken gebruik van de flexibiliteit van het internet voor het verbeteren van:
• Efficiency. Reduceer kosten door processen te automatiseren en alle mogelijke real time (aktueel) informatie voor klanten, werknemers en partners altijd paraat te hebben.
• Reactietijd. Verbeter de reactietijd door klanten en leveranciers efficiënter te bedienen.
• Relaties. Versterk de relatie met klanten en leveranciers door real time en samenwerking.

Navision – E- Business in Detail
Wilt u meer weten over de module voor Customer Relationship Management?

• Commerce Gateway
• Commerce Portal
• User Portal© dVision

Close Window