Topic: [ART- lege productboekingsgroep SKU]
Printed from: dVision Internet - http://www.dvision.nl/forum/topic.asp?TOPIC_ID=518
Printed on: 11 June 2023 Topic author: henher
Posted on: 15 April 2004 10:00:23
Message:

SPOED !

Het ziet er naar uit dat reserveren van gebruikte dan wel huurboeken leidt tot verwijdering van de Productboekingsgroep op de SKU-kaart. Ook wordt de persoon die een dergelijke verkooporder invoert direct als muteerder in de SKU bestempelt, waar deze daartoe geen rechten heeft en zich ook niet van enig kwaad bewust is.

Graag z.s.m. dit probleem oplossen, want nu staat het diverse leveringen in de weg.

Ter illustratie: VO 084328

Replies:


Reply author: CM
Replied on: 15 April 2004 10:13:26
Message:

We zullen er direct naar kijken en komen er zsm op terug.


Reply author: SK
Replied on: 15 April 2004 11:00:07
Message:

Verkooporder VO084328 nagekeken en geconstateerd dat op de bijbehorende sku's de productboekingsgroep voor de vestiging VDO ingevuld is, wel gezien dat deze bij de vestiging huur niet opgegeven is echter op de desbetreffende order staan geen boeken met artikelsoort huur.

Van deze verkooporder is een magazijnlevering aangemaakt hiervan is een magazijnpick aangemaakt.

Henriėtte hierover gebeld en gevraagd waar,wanneer en welke foutmelding er optreedt, hier kon niet direct antwoord op gegeven worden, Henriėtte zal Patrick Troost vragen de foutmelding op het forum te zetten.


Reply author: henher
Replied on: 16 April 2004 13:50:03
Message:

Geen foutmelding te bekennen, helaas. Echter, het probleem met de SKU blijft gehandhaafd. Ter illustratie A 00 63239. Hier heb ik vanochtend de SKU verwijderd en opnieuw aangemaakt, maar zoals je kunt zien, blijft LEOKOR als laatst geregistreerde muteerder staan. Overigens is de productbeokingsgroep door mij gevuld en naar het zich laat aanzien, blijft deze bestaan. Echter, factureren van deze titel gaat niet. Wel op levering, maar lege pickregels zonder foutmelding...


© dVision

Close Window