Topic: Nieuwe oplossing Navision Attain
Printed from: dVision Internet - http://www.dvision.nl/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59
Printed on: 29 March 2023 Topic author: ML
Posted on: 31 October 2002 13:22:30
Message:

Juli 2001


Navision introduceert nieuwe oplossing Navision Attain in 25 landen

Strategische ondersteuning voor groei van middelgrote bedrijven


Barneveld, 2 juli 2001 - Navision brengt Navision Attain op de markt, een kosteneffectieve, end-to-end businessmanagementoplossing voor middelgrote ondernemingen. Deze ERP II oplossing wordt in 25 landen ge´ntroduceerd. Navision Attain is de opvolger van Navision Financials, de toonaangevende en beproefde ERP oplossing die zich kenmerkt door een veelvoud aan brancheoplossingen, en een ongekende flexibiliteit en stabiliteit. De nieuwe versie 'Attain' breidt de bestaande mogelijkheden op vrijwel alle gebieden uit, zo zijn de functies voor CRM, Logistiek, Distributie, Financieel management en meertaligheid nog verder verrijkt. Verder integreert de oplossing functionaliteit voor de ondersteuning van supply chain collaboration, e-commerce, customer relationship management (CRM) en service management en is de oplossing voorzien van een volledig ge´ntegreerde e-Business suite. Uiteraard is Navision Attain upwards compatibel met Navision Financials en is Attain beschikbaar voor Financials gebruikers met een upgrade optie.

"Middelgrote bedrijven worden geconfronteerd met klanten, leveranciers, distributeurs en partners die steeds hogere eisen stellen", zegt Niels Bo Theilgaard, Executive Vice-President Product Organization van Navision a/s. "Om hun concurrentiepositie te behouden en te versterken, hebben deze bedrijven een businessmanagementoplossing nodig die het mogelijk maakt om bedrijfsgegevens en bedrijfsprocessen te ontsluiten voor de bedrijfsomgeving Ún waarmee ze snel en flexibel kunnen reageren op veranderende behoeften en marktcondities. Navision Attain maakt het mogelijk voor bedrijven om hun bedrijfsprocessen te koppelen met hun klanten, leveranciers en partners. Daardoor kunnen ze betere service verlenen, efficiŰnter opereren en effectiever concurreren in een sterk veranderende zakelijke omgeving."

Op basis van de nieuwe functionaliteit in Navision Attain kunnen bedrijven hun dagelijkse bedrijfsprocessen stroomlijnen en het internet benutten om sneller en effectiever te reageren op nieuwe omzetkansen. Bedrijven kunnen hun relaties eenvoudig intensiveren, op nieuwe manieren samenwerken en hun dienstverlening beter en efficiŰnter vormgeven. Alle markt- en klantinformatie is volledig ge´ntegreerd met de overige bedrijfsgegevens, waardoor het aanzienlijk eenvoudiger wordt voor ondernemingen om nieuwe omzetmogelijkheden te kunnen onderkennen en benutten.

"Aanpasbaarheid en flexibiliteit zijn kernpunten waaraan een oplossing voor middelgrote bedrijven moet voldoen. Met Navision Attain hebben middelgrote bedrijven een ongekend krachtige en flexibele oplossing die alle branche- en klantspecifieke vereisten continue blijft ondersteunen terwijl de cost-of-ownership relatief laag is. Op basis van deze krachtige oplossing kunnen bedrijven uit het middensegment hun dienstverlening aanscherpen en de concurrentiepositie optimaliseren", aldus Cees Poortman, Managing Director van Navision Nederland.


© dVision

Close Window