Topic: 'The Alliance'
Printed from: dVision Internet - http://www.dvision.nl/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66
Printed on: 10 June 2023 Topic author: ML
Posted on: 31 October 2002 15:03:33
Message:

Oktober 2001


Samenwerking Navision Solution Centers leidt tot oprichting 'The Alliance'Met de oprichting van 'The Alliance' is officieel de samenwerking bekrachtigd tussen Verito Informatisering uit Apeldoorn en dVision uit Capelle aan den IJssel. Beide ondernemingen zijn al geruime tijd actief als Navision Solution Center en qua brancheoriŽntatie, (no-nonsense) werkwijze en kwalitatief hoogwaardige oplossingen vullen zij elkaar goed aan. Doelstelling van deze samenwerking is het aanbieden van een zo breed mogelijk pakket van diensten en producten aan klanten.

Verito Informatisering richt zich met name op projectgestuurde organisaties (PSA) en organisaties die werken met contracten of abonnementen, uitgebreide leden- en/of giftenadministraties. dVision richt zich daarentegen op ondernemingen met warehouse management, complexe voorraden, logistieke dienstverlening en projectgestuurde productie. Voor beide geldt dat de combinatie van software van Navision, wederzijdse branchegerichte add-on's en jarenlange ervaring reeds tot vele succesvolle implementaties hebben geleid.

Punten van samenwerken zijn het gezamenlijk uitvoeren van grote projecten, het bundelen van kennis en ervaring, het afstemmen van gebruikte methodologiŽn, gezamenlijke marketingactiviteiten en het uitwisselen en ontwikkelen van add-on's. Naast het leveren van al deze oplossingen beschikt 'The Alliance' tevens over de mogelijkheid om local- en wide-area pc-netwerken te leveren en te implementeren, hieronder vallen ook hostingfaciliteiten voor het werken met de Navision internet oplossing.

Voor meer informatie:
© dVision

Close Window