Topic: Nummer 1 in Brits tevredenheidsonderzoek.
Printed from: dVision Internet - http://www.dvision.nl/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72
Printed on: 10 June 2023 Topic author: ML
Posted on: 04 November 2002 12:10:17
Message:

Januari 2002


Navision nummer 1 in Brits tevredenheidsonderzoek.


Hoogste score voor kwaliteit en ondersteuning


Navision, leverancier van innovatieve en geÔntegreerde bedrijfsbrede oplossingen, is volgens een Brits tevredenheidsonderzoek onder financieel leidinggevenden het beste financiŽle pakket op het gebied van kwaliteit en ondersteuning.

In het onderzoek van het Britse financiŽle magazine Real Finance scoorde Navision bovengemiddeld op het gebied van kwaliteit en ondersteuning. Daarmee realiseerde Navision betere resultaten dan vergelijkbare financiŽle pakketten van bedrijven als Oracle, Sage, Pegasus, SAP en JD Edwards.

Het 'Real Finance FDs' Satisfaction Survey' werd via internet uitgevoerd en vroeg financieel directeuren van uiteenlopende bedrijven in het Verenigd Koninkrijk naar de tevredenheid over de kwaliteit en dienstverlening in de categorieŽn: accounting, banken, technologie, de eigen Raad van Bestuur en de advocatuur. Ruim 120 managers namen deel aan het onderzoek.

Op het gebied van technologie oordeelden de meeste respondenten dat financiŽle pakketten redelijk voldeden aan de verwachtingen. De gemiddelde beoordeling voor de kwaliteit van de pakketten was 6.08. Over de ondersteuning waren de deelnemers in het algemeen iets minder tevreden met een gemiddelde beoordeling van 5.62.

De oplossingen van Navision kregen de hoogste beoordelingen van de financiŽle managers. Voor kwaliteit van haar pakket scoorde Navision een 8, terwijl de technische ondersteuning werd beoordeeld met een 7.

"De goede beoordelingen van onze oplossingen in dit onderzoek zijn van groot belang omdat we niet door analisten
beoordeeld worden, maar door de gebruikers zelf. De kwaliteit van onze software komt in belangrijke mate tegemoet aan de concrete behoeften van financiŽle managers Verenigd Koninkrijk", zegt Cees Poortman, Managing Director Navision Nederland. "Bovendien is onze technische ondersteuning beter dan die van onze concurrenten.

De professionals van de Navision Solution Centers slagen er dus goed in om de functionaliteit van onze flexibele oplossingen om te zetten in concrete zakelijke voordelen."


© dVision

Close Window