Topic: Gratis sessie Navision
Printed from: dVision Internet - http://www.dvision.nl/forum/topic.asp?TOPIC_ID=786
Printed on: 10 June 2023 Topic author: VS
Posted on: 14 March 2005 12:25:20
Message:

Maart 2005

Navision voor Small Business Sessie

In samenwerking met Microsoft organiseert dVision op donderdag 24 maart en donderdag 14 april een informatiesessie over Navision voor Small Business. Tijdens deze sessie krijgt u in 2 uur een helder beeld van de mogelijkheden van Microsoft Navision voor uw organisatie.

De sessie, die in het teken staat van Meer Inzicht, Meer Grip zal plaatsvinden in ons kantoor op de Rivium Boulevard te Capelle a/d IJssel. Gedurende de middag verzorgen wij voor u een presentatie en uitgebreide demonstratie. U heeft zowel voor als na de presentatie en demonstratie ruim de gelegenheid om vragen te stellen aan onze medewerkers. Aan het einde van de middag heeft u een helder beeld over wat Microsoft Business Solutions Navision en dVision voor u kan betekenen.

Programma 24 maart en 14 april:

14:30 Ontvangst
15:00 Algemene presentatie Microsoft en Microsoft Business Solutions
15:20 Demonstratie van Microsoft Navision
16:05 Presentatie over implementatie / training en support
16:30 Vragen/Borrel

 
Om u aan te melden voor een van deze sessies kunt u het e-mail formulier gebruiken of een e-mail met contactgegevens sturen naar software@dvision.nl Na ontvangst van uw inschrijving sturen wij u een inschrijfbevestiging en routebeschrijving.

Navision voor Small Business
Microsoft Business Solutions Navision is ideaal voor bedrijven waar de basisprogramma's niet meer toereikend zijn om de werkzaamheden mee uit te voeren. Met Navision kan snel een geÔntegreerde oplossing voor het beheren van de bedrijfsactiviteiten worden ingesteld, zonder dat dit de dagelijkse werkzaamheden binnen uw bedrijf verstoort.
Gemakkelijk te implementeren, gebruiken en beheren

Is uw bedrijf op zoek naar beter inzicht in bedrijfskritische informatie en betere controle over de financiŽn?
Zoekt u nieuwe mogelijkheden om de winstgevendheid te verbeteren en meer klanten aan te trekken? Maak dan kennis met Microsoft Business Solutions Navision 4.0 tijdens ťťn van de gratis sessies over Navision voor Small Business.

Microsoft Navision 4.0: een gestroomlijnde oplossing
Navision 4.0 is specifiek ontwikkeld voor organisaties binnen het MKB en voor bedrijfsafdelingen en lokale vestigingen van grote organisaties, tot circa 100 gelijktijdige gebruikers. Het is een complete oplossing die snel en gemakkelijk geÔmplementeerd, aangepast en beheerd kan worden. Navision 4.0 integreert belangrijke financiŽle, productie- , project-, distributie-, klanten-, supply chain-, analyse- en e-commercegegevens in een gestroomlijnde oplossing. Bij de sessie zal de focus liggen op het kleinbedrijf, tot circa 10 gelijktijdige gebruikers.

Toepasbaar in verschillende branches
Microsoft Navision 4.0 is breed toepasbaar in verschillende industrieŽn, zoals de groothandel, productie en dienstverlening. Daarnaast hebben wij tal van branchespecifieke-oplossingen voor diverse industrieŽn, waar wij u graag meer over vertellen.

(Emailform is not available within the forum) 


© dVision

Close Window