Topic: Overname Navision door Microsoft
Printed from: dVision Internet - http://www.dvision.nl/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80
Printed on: 20 March 2023 Topic author: ML
Posted on: 04 November 2002 14:50:46
Message:

Mei 2002


"Het samengaan onderstreept de jarenlange samenwerking van beide bedrijven"

Barneveld,


Microsoft Corp. neemt Navision a/s over. Het aanbod van Microsoft om Navision over te nemen heeft positieve effecten voor alle belanghebbenden, zegt Cees Poortman, Managing Director van Navision Nederland. Een duidelijke plaats binnen de organisatie van 's werelds grootste softwareleverancier zorgt voor versterking van de activiteiten van Navision. Dit is niet alleen in het belang van Navision maar ook in het belang van haar klanten, business partners en medewerkers.

Voor Navision is het samengaan met Microsoft een logische stap in haar strategie om middelgrote bedrijven te ondersteunen in hun groei. Navision is een financieel sterk bedrijf dat een uitstekende continuďteit waarborgt. We hadden zonder meer zelfstandig door kunnen gaan, maar wij geloven dat de samenwerking met Microsoft onze toekomstige kansen versterkt, aldus Cees Poortman.

Voor onze klanten en business partners betekent het nog meer toegevoegde waarde voor hun investeringen in de Navision-oplossingen. Door ons te richten op de wensen van middelgrote bedrijven en de integratie met het sterke Microsoft, kunnen we snel nieuwe technologieën en uitgebreide functionaliteit beschikbaar maken, zegt Cees Poortman. En als onderdeel van de krachtige internationale Microsoft-organisatie vergroten we de carričre-uitdagingen en groeikansen van onze ervaren medewerkers.

Navision wordt onderdeel van 'Microsoft Business Solutions'. Het hoofdkantoor van Navision blijft gevestigd in Denemarken (Vedbaek) en zal als centrum dienen voor de activiteiten van Microsoft Business Solutions in EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika). Tevens zal Vedbaek het grootste Microsoft ontwikkelcentrum buiten de Verenigde Staten zijn.


© dVision

Close Window