Topic: Jet Reports voor Dynamics NAV
Printed from: dVision Internet - http://www.dvision.nl/forum/topic.asp?TOPIC_ID=839
Printed on: 10 June 2023 Topic author: VS
Posted on: 05 July 2005 13:36:10
Message:

Jet Reports voor Microsoft Dynamics NAV.

Jet Reports is de enige Microsoft Excel rapportagetool die nu op de markt is voor Microsoft Dynamics NAV. Daarom is het zo populair bij Financieel directeuren. Uw beslissingsvaardigheid gaat met Jet Reports sprongen vooruit.

Elke mogelijke rapportage.
U haalt elke mogelijke rapportage uit uw Navision-gegevens, financieel, verkoop, klanten, inkoop, leveranciers, personeel enzovoort.

Op elke mogelijke manier.
U maakt zelf de opmaak waarmee u het gemakkelijkst het reilen en zeilen van uw bedrijf analyseert.

Nu.
U bent degene die verantwoordelijk is voor de financiële en operationele gang van zaken in uw bedrijf. Om snel de juiste beslissingen te kunnen nemen hebt u op het juiste moment de juiste informatie nodig. Jet Reports kan daar in samenwerking met Excel voor zorgen.

Een betere basis voor uw beslissingen
Met Jet Reports is het veel gemakkelijker om rapportages en analyses te maken dan met alle andere tools die nu op de markt zijn. Bovendien bespaart u tijd en geld. Stelt u voor dat u automatisch bijgewerkte rapporten ontvangt in de vorm van een webpagina of Excel-werkblad - en dat elke dag, week, maand of kwartaal. U kiest het rapport, periode, afdeling of welke dimensie u maar wilt –en u hebt meteen de laatste cijfers. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met Jet Reports kunt u de rapportagecijfers ook verifiëren ten opzichte van de database - en zo uiteindelijk betere beslissingen nemen.

Excel vormt de kern
Jet Reports werkt met Excel – dus als u ervaring hebt met Excel kent u de gebruikersinterface van Jet Reports al. Daarnaast levert Jet Reports de informatie in real-time, vereist het niet meer dan een beperkte kennis van Excel en is het gemakkelijk en snel in gebruik. Jet Reports vormt geen beperking van de mogelijkheden van Excel – het is juist een uitbreiding daarvan. Financiële verslaglegging in Excel wordt inzichtelijker. Met Jet Reports maakt u overzichten en grafieken precies zoals u dat al gewend bent in uw dagelijks werk met Excel.In het kort:

Jet Reports Drill Down™
Verzorgt de toegang tot Microsoft Dynamics NAV vanuit de rapportage en laat ook de werkelijke cijfers zien waarop de rapportage is gebaseerd.

Jet Reports Autopilot™
Kan bestaande rapporten automatisch bijwerken en als Excel-bestand of op het web publiceren.

Jet Reports Drag and Drop™
Maakt het mogelijk om rapporten te maken door velden uit Microsoft Dynamics NAV met de muis rechtstreeks naar Excel te slepen.

Jet Reports Designer™
Laat al uw vastgelegde database-connections zien. U kunt rechtstreeks de gegevens en gegevensstructuren in die databases bekijken en in Excel gebruiken.

Jet Reports Universal Connector
Maakt de verbinding met de database(s) daadwerkelijk mogelijk en kan via ODBC rapporten maken.

Jet Reports Security
Werkt met de gebruikersrechten van Microsoft Dynamics NAV. De gepubliceerde en bijgewerkte rapportagewerkbladen worden vergrendeld en kunnen niet worden gewijzigd.

Jet Reports Replicator™
Is de technologie waarmee u rapporten maakt op basis van één record. Jet Reports neemt de opmaak van het eerste record over naar alle andere records. Filters, sorteervolgorde en opmaak worden automatisch over rijen, kolommen en zelfs werkbladen gerepliceerd.

De basis is real-time
De Navision-database vormt de basis voor het sturen van uw organisatie. Met Jet Reports werkt u via Excel rechtstreeks in uw Navision-database. Het echte beheer van de gegevens gebeurt in Navision maar de rapportage in Excel. Jet Reports is volledig geïntegreerd in Navision, dus elk deel van uw database het maatwerk - kan de basis vormen voor uw rapportage. U kiest uw gegevens uit overzichten, flow fields, velden, dimensies enzovoort. U kunt ook gegevens verzamelen zonder te programmeren en gegevens consolideren uit verschillende rekeningen en databases met behulp van Jet Reports Universal Connector.

Omdat nieuwe informatie ook vaak weer nieuwe vragen oproept biedt Jet Reports ook de mogelijkheid om in Excel via een zogeheten drill-down de onderliggende informatie uit Microsoft Dynamics NAV op te vragen.

Met Jet Reports Designer kunt u heel eenvoudig velden vanuit de database rechtstreeks naar Excel slepen met de muis (“Drag and Drop”). Zo maakt u in een handomdraai een nieuw rapport. Ten slotte kunt u ook ervoor kiezen om informatie in een vast formaat te verspreiden. De ontvanger kan met de gekozen opmaak verder werken en toch toegang tot de details hebben. Hij zal geen moeite hebben om de informatie te bekijken omdat hij Excel kent.

De mogelijkheden zijn onbeperkt
Met Jet Reports krijgt u een optimale basis om beslissingen te nemen: het gaat om real-time management informatie, snel, eenvoudig en tegen lage kosten. Daarom is Jet Reports nu ook onmisbaar geworden voor Navision-gebruikers over de hele wereld.

Klik hier voor de factsheet.


© dVision

Close Window