Topic: Augustus 2007
Printed from: dVision Internet - http://www.dvision.nl/forum/topic.asp?TOPIC_ID=944
Printed on: 20 March 2023 Topic author: VS
Posted on: 23 April 2007 11:51:05
Message:

Nieuwe versie Microsoft Dynamics NAV 6.0
Microsoft stelt de release van Dynamics NAV 5.1 uit tot het vierde kwartaal van 2008. Deze release was eerst gepland in het vierde kwartaal van 2007. Door het verder stabiliseren en testen van dit product is dit uitgesteld.

Dynamics NAV 5.1 is een belangrijke release voor Microsoft door de invoering van de nieuwe 3-tier architectuur en de role tailored client. Voortaan wordt niet meer gesproken over Dynamics NAV versie 5.1 maar over versie 6.0.

Verbeteringen in de nieuwe versie 5.0 zijn o.a. vernieuwingen op het gebied van integratie met Sharepoint, Mappoint, Office en Outlook. Ook zijn er in deze versie functionaliteit-uitbreidingen op het gebied van termijnbetalingen, voorraadwaardering, projecten, service management, artikeltracering, etc. Door de bekende gebruikersinterface is Microsoft Dynamics NAV 5.0 herkenbaar gebleven voor uw medewerkers en mede door de verbeterde integratie met andere Microsoft producten, zoals Microsoft Office System, Microsoft SQL Server, Microsoft Windows Vista en Windows XP sluit het naadloos aan op uw bestaande IT systemen.


© dVision

Close Window