Topic: Transportbranche
Printed from: dVision Internet - http://www.dvision.nl/forum/topic.asp?TOPIC_ID=959
Printed on: 20 March 2023 Topic author: EB
Posted on: 25 February 2008 10:18:05
Message:

Dynamics NAV nu ook voor de Transportbranche
De nieuwe module "Distributie en Logistiek" voor Dynamics NAV is ontwikkeld vanuit de praktijk in nauwe samenhang met SLS Nederland. Natuurlijk hebben we ons eerst geconcentreerd op de wensen en eisen van de opdrachtgever maar na bijna twee jaar ontwikkeling kunnen we nu wel spreken van een volledig Transport Management Systeem (TMS) dat wij ook graag willen aanbieden aan andere transportbedrijven en logistieke dienstverleners. Een systeem voor groei en succes.

Zodoende kunnen we nieuwe onderdelen blijven toevoegen voor een redelijke investering, al is de lijst nu al behoorlijk compleet; CRM relatiebeheer, Offerte- en Orderregistratie, Inkoop- en Verkoopfacturatie, Urenregistratie, Transport- en Pakketregistratie, Documentbeheer, Volledige integratie met Microsoft Office, WMS module, Materieel- en Personeelsadministratie en een Financiële administratie binnen één systeem.

Enkele trefwoorden uit de TMS module zijn; Innight, Overnight, Nextday, Prijsafspraken, Toeslagen, Retouren, Melding- en Performanceregistratie, Dienstschema en Route-indeling, Rapportage aan opdrachtgevers, Tracking en Tracing, RFID en EDI communicatie.


© dVision

Close Window